Udstilling: Et socialt kunstprojekt om Corona

Udstilling: Et socialt kunstprojekt om Corona

Kl. 06-24.

Oplev en video med et coronaprojekt, hvor 50 mennesker fra Danmark og rundt om i verden besvarer spørgsmålet: Hvordan har corona-pandemien påvirket dig på godt og ondt? Et socialt kunstprojekt af kunstner Inger Margrethe Larsen.

Om videoen:

Kunstprojektet hedder: Indtryk, udtryk og aftryk.  (På engelsk: Impressions, expressions and imprints)

Som kunstner og superspreder har Inger Margrethe Larsen startet en smittekæde ved at besvare spørgsmålet: Hvordan har Corona-pandemien påvirket dig på godt og ondt?

Sammen med svaret vises et portræt af hende med et rødt virusprint på tøjet. Siden hun startede kæden har 50 mennesker fra Danmark og rundt om i verden deltaget i projektet. Den sidste deltager i projektet er Søren Brostrøm, Læge og Direktør, Sundhedsstyrelsen.

Hensigten er at sætte et aftryk i folks personlige garderobe og efterlade et bæredygtigt smykke i form af et tekstiltryk, som symboliserer en virus.

I forlængelse af projektet deltager gæster fra udlandet med deres aftryk, hvor de besvarer spørgsmålet og samtidig viser deres individuelle virusmutation.

50 deltagere i alt fra: Danmark, Tyskland, Frankrig, Italien, Litauen, Iran, Indien, USA, Canada, Mexico og Nepal.

Projektet skal ses som en bid historie med en Corona-pandemi, der har berørt os alle i verden.

Projektet blev igangsat i 2020 og afsluttet i 2021.

Videoen er på engelsk og viser udvalgte sætninger fra hver deltagers svar. Den fulde længde af deres svar kan ses i vedlagte mappe ved udstillingen

Dyssegård Bibliotek, Dyssegårdsvej 24. Kl. 06-24.
Vangede Bibliotek, Vangede Bygade 45. Kl. 06-24.

Skriv et svar