Markedsdag i Gentofte handelsstrøg

Markedsdag i Gentofte handelsstrøg

Kl. 10-13.

Den hyggelige markedsstemning er i top, når butikkerne rykker ud i gaden, professionelle artister underholder, dejlig mad og drikke kan købes og det hele akkompagneres dagen igennem af musikalske indslag.

Bands fra Aurehøj Gymnasium, Musikbunkeren og stjerner fra både de voksnes og børnenes Melodi Grand Prix spiller på de 2 scener. Børnene kan farve t-shirts med planter, lave smukke mosaikker og sammen male et kæmpe gademaleri når Bloom Klubben rykker deres kreative program ud i gaden.

Gentofte Kino rykker popcornmaskinen udendørs og inviterer på tombola og tegnefilm.

Musikprogram

Kl. 10:00 Gentofte Concert Band
Kl. 11.15: The Raptiles (BørneMGP 2022)
Kl. 12.30: Der Var Engang (MGP 2022)

Gentoftegade. Kl. 10-14.

Bloom Institute inviterer til plantefarvning for børn og voksne med designeren Emma Theilbjørn fra Scales Studio. 

Emma arbejder til dagligt med at overføre naturens farver til tekstiler under navnet Scales Studio og underviser børn i plantefarvning på Bloom Institute. Emma arbejder med at skabe bæredygtigt tøj og viser samtidig vejen henimod en mere ansvarlig og bæredygtig tøjproduktion. 

Til Gentofte Kultur- og Festdage inviterer Emma alle interesserede ind i plantefarvernes magiske univers. Kom og farv en t-shirt, og få et indblik i naturen forunderlige og kraftfulde farvepalette og se hvor flot en farve, der kan komme af løgskaller, avocadosten og andre flotte planter.  

Workshoppen er for alle børn og familier 

i Gentoftegade  

Bloom Institute inviterer alle børn og voksne til at lave mosaik med kunstneren Charlott Bamfor.

Charlott er keramiker og har lavet flere fantastiske udstillinger, workshops og keramikforløb med børnene fra Bloom Institute. Hun er utrolig dygtig til sit fag og vil i forbindelse med Kultur og Festdagene skabe et fælles mosaikværk, som man kan komme og blive en del af. 

Bloom Institute har indgået et samarbejde med den lokale keramikbutik: Brandts, som leverer genbrugsmaterialer i form af gamle kopper og tallerkener, som vi sammen skal smadre og omsætte til smukke mosaikker. Kom og slå en kop eller to i stykker og se, hvad det kan blive til, når man sætter det sammen med andre former og farver. 

Gentoftegade foran keramikbutikken Brandts  

Kæmpe gademaleri i Gentoftegade 

Bloom Institute inviterer alle børn og voksne til at komme og omdanne Gentoftegade til et stort fælles maleri sammen med kunstneren Levi Skye. Levi Skye vil bruge sin maleriske ekspertise og farvepalette til at guide børn og voksne i at skabe et stort fælles maleri på den sorte asfalt i Gentoftegade.

Levi Skye har mange års erfaring i at arbejde med kunst og børn og har en masse sjove øvelser i hatten, som vil blive brugt i løbet af dagen. 

Kl. 10-13 i Gentoftegade

Gentofte Kino

Gentofte Kino rykker popcornmaskinen udendørs og inviterer på tombola, hvor man kan prøve lykken.

Inde i biografen er der tegnefilmsloop til ungerne – det koster 45 kr. pr. barn, men så kan man også gå til og fra, som det passer. Voksne kan følge med gratis.

Kl. 10-14 i Gentofte Kino

Skriv et svar