Koncert med Yasmins Børneafro

Koncert med Yasmins Børneafro

Kl. 12-13. Garderhøjfortet, Garderhøjfort 4

Sangerinden, Yasmin Kierkegaard, som er dansk/mozambisk synger sange med stor inspiration fra hendes moderland Afrika. Ideen er at bygge bro mellem de forskellige kulturer, der lever side om side her i landet og præsentere børn for de afrikanske rytmer, som er svære at sidde stille til. Musikken er bygget op om en sød og vigtig historie omkring venskab på tværs af kulturer. Vi kan sagtens leve side om side, selvom vi kommer fra vidt forskellige lande og ser forskellige ud. Yasmin tager Preben Carlsen, Sal Dibba og Jakob Dinesen med sig i bandet, som leverer de lækre jazzede afrikanske rytmer.

Koncerten foregår udendørs og der er mulighed for at besøge Garderhøjfortets udstillinger enten før eller efter koncerten. Deltagere til koncerten får denne dag 20% rabat på entréprisen.

Arrangør: Garderhøjfortet

Tilmelding til koncerten via Place2Book her


Gentofte Kommune opfordrer dig til, at have coronapasset klar, da du kan forvente at skulle fremvise det. Derudover skal du holde god afstand, spritte hænder af, bære mundbind og holde dig hjemme, hvis du føler dig sløj.