Opera i det fri

I forbindelse med Opera i det fri i Øregårdsparken d. 27. maj kl. 18 er det muligt at forudbestille en madkurv. Du kan også købe mad på dagen.

Forudbestil:

CAFÉ HENNING
Bestil og hent hos Café Henning (Gentofte Hovedbibliotek, Hellerup lige ved Øregårdsparken). Økologisk hjemmegjort mad.

Picnickurv vælg mellem vegetarisk eller med kød, kurven indeholder:
Oliven og nødder, brød og dip, caprese id Bufalo, sandwich Mortadella/fritata, krydrede deller og pestokartofler, oste og knæk, tiramisu, 1/2 vand, service og servietter.

Bestil din picnickurv her
Eller på telefon: 30 25 71 77

Thai Lanna

Siden 1998 har Thai Lanna serveret de lækreste retter. Opret din bestilling på vores hjemmeside og tag maden med over i parken, Thai Lanna ligger 1 min fra Øregårdsparken.

La Tre To Go
La Tre tilbyder en vietnamesisk gastronomioplevelse til gæster med forudbestilt picnickurv SUND – FRISK- LÆKKER, (Vegetarisk udgave er tilgængelig). Picnickurven kan forudbestilles på vores hjemmeside www.latre.dk senest den 23. maj kl. 21.00.

Øregaard Café
Nyd noget godt fra vores menukort på caféen inden koncerten, eller ta det med dig i parken. Reservation kan ske på vores hjemmeside eller på mobil. 5369 8064.

 

Køb på dagen:

CAFÉ HENNING

Café Henning tilbyder: Vin og Prosecco, kaffe og the, snack og sødt.

Holger Frederiksens Eftf. A/S

Hos Holger kan du købe skummende kølig Hancock fadøl, dejlig fransk hvid- rosé og rødvin, vi har også flere af vores lækre delikatesser med til den lille sult – og til den søde tand Kjærstrups dejlige chokolade og de legendariske flødeboller.

La Tre To Go
La Tre tilbyder en vietnamesisk gastronomioplevelse kig forbi vores madbod.
SUND – FRISK- LÆKKER, (Vegetarisk udgave er tilgængelig)

Thai Lanna

Siden 1998 har Thai Lanna serveret de lækreste retter. Opret din bestilling på vores hjemmeside og tag maden med over i parken, Thai Lanna ligger 1 min fra Øregårdsparken.

MyLoca Foods
MyLoca Foods laver low carb og gluten-frie produkter. Til dette arrangement tilbyder de smørrebrød, sukkerfri ice-tea og snacks i form af økologiske chokoladebar uden tilsat sukker og med naturlige fedtstoffer fra kokosolie og jordnøddesmør.

Øregaard Café
Nyd noget godt fra vores menukort på caféen inden koncerten, eller ta det med dig i parken. Reservation kan ske på vores hjemmeside eller på 5369 8064.