Om Kultur & Festdage

Kultur & Festdage fejrer kultur, fællesskab og virkelyst i hele Gentofte over fire dage i juni hvert år.

Programmet skabes af et hav af aktører: Kulturinstitutioner, kirker, biblioteker, organisationer, handelsgader, foreninger, iværksættere, entusiaster, musikere, kunstnere, kulturfolk, frivillige, foredragsholdere – alle er velkomne til at skabe aktiviteter i programmet, der har fokus på kulturoplevelser for alle. Første Kultur & Festdage blev afholdt i 1994.

Gentofte Kommune er tovholder.

Kontakt

Du er altid velkommen til at pitche ideer til aktiviteter og publikumsoplevelser. Du kan få sparring på dine idéer og mangler du fx en scene til dit band eller et band til din scene gør vi, hvad vi kan, for at matche aktører.

Kontakt kulturkonsulent Per Sohl på ps@gentofte.dk eller på telefon 60107613.

Alle spørgsmål og kommentarer er velkomne.

Økonomisk støtte til dit arrangement

Du kan få støtte fra Kultur & Festdages pulje til arrangementer med kulturelt indhold. Klik her og læs mere om kulturpuljen under siden For arrangør

Som udgangspunkt tilstræber vi, at det er gratis at deltage i arrangementer under Kultur & Festdage. Enkelte arrangementer kan have tilmelding af pladshensyn.

Få teksten læst højt

Hvis du har problemer med at læse, kan du nu få læst din tekst højt. Klik her for at få hjælp til at få læst teksten op via Adgang for alle.